KoKolau Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 NU CUMPARA CHINEZARII!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da ce sa cumpere ma sh-uri furate si harbuite ??? Si de unde ai mai aparut si tu acum ca sa dezgropi topicuri vechi, mereu se gaseste unul din asta, doamne ce oameni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 pentru ca alea SH!!! sunt mult mai bune decat toate chinezariile noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Da ce sa cumpere ma sh-uri furate si harbuite ??? Si de unde ai mai aparut si tu acum ca sa dezgropi topicuri vechi, mereu se gaseste unul din asta, doamne ce oameni.... ce topic vechi vezi ma ? ii din august 2008. ce ii asa vechi ? on: mai bine un scuter SH decat o chinezarie noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Si daca sh-ul ala o fi el bun nu zic nu, dar daca e furata si ai belea cu ia. Eu chinezaria mea are 5000 km si inca mai merge si nu are nici-o problema. Nu era vb de topicul asta ca e vechi de altele, dar nu am mai postat peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 is curios gryg ce scuter si-a luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate