bogdy_hd Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 caut si eu motor mz etz model 250 sau 251, in stare buna estetica/tehnica, sa nu fie prea vechi si nici prea scump sunt la inceput si nu am prea multi bani si altceva nu stiu ce sa-mi iau... ajutati-ma si pe mine! salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 ia vezi poate stiu oamenii astia ceva: /index.php?showtopic=89884 succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 ia vezi poate stiu oamenii astia ceva: /index.php?showtopic=89884 succes! Fannyflint cum stai cu motorul ai promis ca ne tii la curent. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 mircea pai ce sa-ti zic, nu l-am luat inca. am zis ca depind de oameni si nu-mi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 mircea pai ce sa-ti zic, nu l-am luat inca. am zis ca depind de oameni si nu-mi place Trece vara vine... pacat Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 (editat) la iernile actuale se merge tot sezonuil cu mobra. eu sunt optimista. Editat August 17, 2008 de fannyflint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 am eu un etz de vanzare......tel.0745.942.062 nu mai vand nimica .... fac chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate