Sari la conținut

Inca Un Motociclist Zdrobit De Un Conservar


Vizitator Painkill3r
 Share

Postări Recomandate

Mda, nu e tocmai o surpriza faptul ca omul mergea tare, cei care il stim ...nu suntem surprinsi.Vorba ta...bine ca nu e mai rau...

Nu contest vina conservarului (conform legii motoristul e vinovat de depasirea vitezei iar omul cu masina de producerea accidentului), dar realitatea este ca nu se asigura nimeni la viteze de peste 70-80...asa ca, daca e sa mergeti asa...mergeti "pe barba voastra" (da..si eu mai merg asa).

 

In concluzie, nu cred ca mai este mare lucru de spus decat insanatosire grabnica.

 

PS Mai lasati aruncatul cu parerea...daca cutare ar face, daca cu totii am face...etc. E degeaba, sa nu mai spunem ca miroase a ipocrizie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare bine ca am gasit acest site, chiar vroiam sa stiu ce s-a intamplat cu tipul respectiv. Nu acuz pe nimeni, va spun ce am vazut: mergeam cu masina, in coloana, dinspre Teius, inainte de Santimbru, viteza aprox. 100 km/h. Aud din spate o motocicleta. Ma uit in oglinda, depasiri fulgeratoare, ambele roti pe axul drumului sau trecute pe banda cealalta, in timp ce din fata veneau masini (circulatie infernala). Dupa apreciere tipul avea cam 130-140 km/h, mergand fara nici o treaba pe mijlocul drumului. Cat l-am vazut eu in departare, era sa ia deja vreo masini, noroc cu soferii care se trageau speriati deoparte. Ajung la 50m de intersectia cu Barabant-ul. Oprire. Coloana. Ma dau jos. Vad motociclistul nostru intins lat. Sotia medic, a vazut si ea ca omul respira, ambulanta era deja acolo. In momentul acela am vazut ca nu mai are casca si ne-am speriat (eu si sotia) ca poate vreun dobitoc i-o fi scos casca fara gat imobilizat si i-o fi distrus ceva pe la coloana (vertebre/gat). A! Si intre timp, pe langa petele de benzina din rezervor, conducatorul masinii isi aprindea nervos o tzigara. L-am atentionat sa o stinga avand in vedere benzina din jur, la care am primit o replica destul de interesanta despre ce sa fac eu si unde sa ma duc. Asta este. Ma bucur ca nu a aruncat tzigara pe jos in momentul in care l-am atentionat :D.

Imi pare rau ca s-a produs accidentul. Daca motociclistul avea viteza mai mica, poate nu ar fi fost asa grav. Stiti si voi cum e: macar tu sa te pazesti pe motor, ca soferii nu au grija de tine.

 

In final, ma bucur sincer sa aud ca situatia nu este mai grava dupa cum am vazut ca arata motocicleta si motociclistul intins acolo pe sosea.

 

Drive safe!

 

 

Salut, am si eu o parere , nu inteleg acest teribilism din zilele de azi pe sosele , Nu zic sa nu ii dai gaz la motor , dar sa o faci intr-un regim controlat , adica , ( vezi radare , conserve , si alte obstacole care la poti intalni , sau iti apar instant in fata.... off , subiecte mult dezbatute in legatura cu viteza , fiecare conduce mobra cu ce viteza doreste ( no problem ) d.p.d.v. al meu , dar ATENTIE mare domnilor , sa tinem minte ca nu suntem singuri pe sosele. Si sustin in continuare ideia ... VITEZA UCIDE.

Nu ramane decat sa ii doresc insanatosire , baiatului , cat despre motocicleta .... fiarele se indreapta..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai, la FMI, nu se pune problema de teribilism...nu e rider de ieri, de calarit calareste mai bine decat majoritatea de pe aici...

 

Asa merge el. Pe strada ca pe circuit...probabil de asta merge asa bine...pt ca si-a antrenat reflexele si a avut bafta sa nu o pateasca inainte de vreme.]

 

Hai bafta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...