tibiflorescu Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Sunt un posesor al motocicletei Honda CBX 750 f , cand am achizitionat motocicleta am observat ca nu funtioneaza cum trebuie ambreiajul dar nu am dat importanta pt ca motocicleta are ambreiaj hidraulic si am zis ca probabil asa merge el , asta pana in decursul zilei de ieri cand am vrut sa p lec de pe loc cu motocicleta am observat ca nu mai pleaca de pe loc, as vrea niste detalii vizavi de preturi de unde pot comanda un ambreiaj nou sau cel putzin second-hand dar intr-o stare mai buna . Multumesc anticipat !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antyterro Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 salut, vezi pe site-ul acesta http://www.oemmotorparts.com/default.asp daca gasesti ce te intereseaza si ia contact cu Sorin , userul pe forum este violetbiker , il gasesti la galeria 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiflorescu Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 (editat) Multumesc Antytero dar din pacate in lista de la honda de pe site-ul care mi l-ai dat nu gasesc modelul meu de motor Editat August 19, 2008 de tibiflorescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Ambreiajul decupleaza sau nici macar nu intra in treapta!!???? Editat August 20, 2008 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antyterro Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) cauda model asemanatorce foloseste aceasi motorizare.... nu exista sa nu gasesti ... Editat August 20, 2008 de antyterro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiflorescu Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Ambreiajul decupleaza sau nici macar nu intra in treapta!!???? Deci de intrat intra in viteza intra, dar nu pleaca de pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate