RedBaron Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Are careva asa ceva de vanzare? m-ar interesa pentru ca mie mi s-a rupt... am pus motorul pe pamant moale, si in vo' 5 minute era pe jos ... s-a indoit si cand am incercat sa o indrept a cedat ... astept mesaj daca are cineva asa ceva de vanzare ... rog nu mutati mesajul, pentru ca cei cu 125 cmc aici intra... nu la cumparari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 incearca aici http://www.crash-moto.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedBaron Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 tu ai luat ceva de la ei vreo'data? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 nu, a luat un prieten pt un cbr de 1000 si s-au dovedit oameni de cuvant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate