Kogaion Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 fff toate care-i preferabila ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Agility de 300cc nu e , mai mult ca sigur. Preferata mea e Aprilia Sportcity 300 cube fara discutii , dar e f scumpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kogaion Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Kymco la 300 parca am vazut la site-ul lor german in brosura pdf de ce zici ca-i scumpa, toate is la cam la 4000 euroi si apoi spuneti va rog si de ce va place una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Ma repet...agility de 300 sigur nu e deci pica. Eu am avut kymco super 8 125cc super scooter , nu prea am avut ce sa i reprosez in 5000km dar aprilia ramane aprilia. In primul rand aprilia au motoare mai puternice la aceias cilindrata , finisajul la aprilia e superior fata de kymco, designul la sportcity e mult mai fain decat la people . Ambele sunt scootere compacte de oras si la 300cc au forta klumea, poti merge lejer pe autostrada, ambele au roti mari , din cate am vazut eu people e oleaca mai mare decat sportcity. Tot in gama asta de scotere mai ai honda sh 300cc. Oricum intre kymco si aprilia , ambele noi , nu o sa-ti recomande nimeni kymco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate