Horny_Devil Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Care stie in ce stare se afla drumurile mai sus mentionate? SUCEAVA-SIBIU si SIBIU-ORADEA Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Bucata Sibiu - Alba Iulia e foarte buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Pai daca vii prin Turda - Cluj - Oradea e f buna .... Asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Pai daca vii prin Turda - Cluj - Oradea e f buna ....Asfalt uscat... 233048[/snapback] confirm si eu ca Sibiu - Cluj - Oradea e ia baga nasu in Negreni si papa cei mai buni mititei din Romania drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Multumesc mult, baieti...dar portiunea Suceava Sibiu o cunoaste careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttx Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Multumesc mult, baieti...dar portiunea Suceava Sibiu o cunoaste careva? 233189[/snapback] Daca vii de la Suceava prin Vatra Dornei - Bistrita - Cluj - Sibiu - Atentie -SV - Vatra Dornei cu grija ca nu-i pre bun - Vatra D - Bistrita - Naspa rau se lucreaza la reabilitare - BN -Dej- Drum de beton-carute,animale,gropi , Dej -CLUJ - GROPI ,carute ,lucrari pe scurt naspa. Eu am avut niscai treaba pe la Bn si am fost cu motorul sapt. asta pana acolo de la Cj. Nu cred ca o sa o mai fac degraba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate