ReDMoTo Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Accident de scuterazi 3.09.2008 pe bd-ul Sebastian, am inteles ca scuteristului i-a cazut casca de pe cap, si este lovit rau la cap.... devina este unul cu o duba care din cate am inteles i-a taiat calea... revin cu detalii si poze putin mai tarziu (probabil nu stiu sigur daca fac rost de ele) scuze am scris motocicleta, nu se mai recunostea dar se pare ca era scuter Editat Septembrie 3, 2008 de ReDMoTo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) ...se ''pare'' ca de fapt era o motocicleta... si ca ''de fapt'' se recunoaste ... si ca mai sunt vreo 2 topicuri pe aceeasi tema doooh ,..pardon 3 topicuri ..pana sa scriu ... a mai aparut unu ... ce Uameni ..! nu va mai uitati la stirile ProTV ! Editat Septembrie 3, 2008 de CDCriss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate