ValahBiker Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) cea mai tare nunta din targoviste, ceva deosebit, asa ceva nu s a mai vazut din neamuri mari si nu se va mai vedea mult timp de acum incolo.... sa traiasca mirii, nasii, fratele de ginere, motociclistii si nuntasii! Editat Septembrie 16, 2008 de coolbike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Kessule las privirea in pamant, stii tu de ce. Daca ma scapa de morala, am sa spun ca eram la multe sute de km departare cand s-a intamplat fericitul eveniment pt voi. Casa de piatra, copii frumosi si numerosi (sper ca am nimerit-o), multa sanatate si numai asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 casa de piatra,multi copii si motociclete cat mai suparate...felicitari.inca unul care se inscrie pe lista celor multi care ne-am semnat condamnarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate