Louis Cyphre Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 (editat) Salut, sunt Sim si fericitul posesor al motocicletei din titlu, an de fabricatie 1982. nu stiu cum si daca se mai gasesc piese de schimb pentru modelul acesta, dar spre norocul meu mai am inca una completa, neinmatriculata, pentru piese de schimb. marea mea multumire este transmisia cardanica. motorul merge foarte bine, a fost excelent intretinut de fostul proprietar si am de gand sa-l mentin cat mai mult in aceasta stare. daca mai exista proprietari de bunici nervoase, rude cu a mea, va rog sa postati pe-aci cate una-alta despre motor. de stricat nu are ce sa strice un schimb de impresii. e ca la sex: mai cunosti un om, mai schimbi o vorba.... cam asa arata frumoasa mea am mai gasit una de vanzare, la Alba...nu sunt chiar floare de colt daca o iau si pe asta, peste iarna o sa fie sex in grup la mine in pivnita... Editat Septembrie 10, 2008 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate