Zurnai Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) azi la ora 20:30 aproximativ,veneam dinspre ira ,din popesti leordeni si la targ,multa zarva,cand am ajuns in fata accidentului era un scuterist intins ,2 echipaje smurd+salvare si il adunau pe scuterist de pe jos.din ce am vazut in trecere era lovit la picior,parca la tibie,ii curgea sange,parea ca si cum nu ar mai stii de capu lui,ametit asa,cred ca nu avea casca,ori i-a sarit ori i-a dat`o doctoru jos..scuteru nu foarte multe pagube...oricum,atentie maxima,mai ales noaptea...toate cele bune si sa speram ca nu ajunge pe lumea cealalta ... din ce am vazut nu era nicio conserva pe acolo lovita,dar eu stiu,poate a fost speriat,a franat si a cazut... asfalt uscat Editat Septembrie 10, 2008 de Zurnai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oxigen72000 Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 scuter si iar scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate