ttx Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Pun la cale o excursie in Franta cu motorul. Daca santeti careva interesati sa veniti in perioada 20.09.-10.10. postati aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scrissti Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 sal, mie mi-ar placea, dar din pacate nu mai am concediu. Sper sa facem o excursie asa lunga alta data. PS: mergi la toyrun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttx Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 Pai nu era sigur daca se mai face la data stabilita(! ) ca m-as fi dus pana la Sibiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scrissti Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 vii maine la sibiu? sa mergem impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttx Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Pai nu era sigur daca se mai face la data stabilita(! ) ca m-as fi dus pana la Sibiu.. 239988[/snapback] Daca vedeam Joi mesajul veneam. Joi am fost pana la Campina. Vineri chiar as fi fost liber. Tu ai fost la Sibiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scrissti Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 da, am fost, a fost super. vreo 120 de motoristi, 70 din austria si germ si max 50 din romania. S-au adunat o gramada de jucarii si bani care le-am dus la o scoala speciala pt copii cu handicap mintal din Medias. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate