GSK Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 salut, imi trebuie si mie un nr de identificare de la o motocicleta RGV 250 GAMMA. motivul: - trebuie sa cumpar 2 pistoane + segmenti pt acest motor si cum eu am alta motocicleta, cei de la Suzuki de la noi nu ma pot ajuta. AM vorbit cu o doamna draguta foc, care nu a fost in stare sa-mi gaseasca piesele pt ca nu i-am dat acest nr de identificare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 1. Daca ai cadrul de la motor te uiti la serie (pe jug) Numarul de identificare este primul set de caractere (pana in liniuta) 2. Daca nu ai cadrul de la motor te uiti la seria motor (si cauti pe net corespondenta serie sasiu-serie motor) Vezi si un manual de reparatie- capitolul identificare vehicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 iti multumesc mult. cred ca nu m-am exprimat prea bine si de aceea nu ai inteles..eu nu am rgv, si de aceea nu am unde sa ma uit. doar cineva care are acest motor ma poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate