radsteinn Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) salut ...fratilor de o luna ma confrunt cu aceasi pr ...frana fata nu'mi mai functioneaza..cauza:...cred ca devina este pistonasul din rezervorul fata, cred ca s'a ovalizat (cand dadeam la maneta nu'mi mai tragea lichid de frana din vas) si mai e una ...o garnitura este sparta ..drept urmare vine si rugamintea ..daca are cineva asa ceva pe acasa in stare de functionare din dezmembrari sau nu ..si vrea sa faca un transalpist fericit va rog dati'mi de stire ...am facut comanda la diferite magazine dar cred ca stiti cat de prompti si de corecti..ori iti iau pielea de pe tine ori te amana cu comanda, iaca asa se implinesc 3 sapt de cand astept comanda si nu se iveste nik la orizont de la cel responsabil cu comenzile...va rog daca puteti ajutati'ma..merci !! puteti sa ma contactati si pe mes radsteinn@yahoo.com..daca nu sunt prea pretentios... Editat Septembrie 23, 2008 de radsteinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fade2black Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Sal, Incearca sa dai un anunt pe forumul transalpistilor: Forum Transalp fade salut ...fratilor de o luna ma confrunt cu aceasi pr ...frana fata nu'mi mai functioneaza..cauza:...cred ca devina este pistonasul din rezervorul fata, cred ca s'a ovalizat (cand dadeam la maneta nu'mi mai tragea lichid de frana din vas) si mai e una ...o garnitura este sparta ..drept urmare vine si rugamintea ..daca are cineva asa ceva pe acasa in stare de functionare din dezmembrari sau nu ..si vrea sa faca un transalpist fericit va rog dati'mi de stire ...am facut comanda la diferite magazine dar cred ca stiti cat de prompti si de corecti..ori iti iau pielea de pe tine ori te amana cu comanda, iaca asa se implinesc 3 sapt de cand astept comanda si nu se iveste nik la orizont de la cel responsabil cu comenzile...va rog daca puteti ajutati'ma..merci !! puteti sa ma contactati si pe mes radsteinn@yahoo.com..daca nu sunt prea pretentios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 salut , da un telefon la oameni de la http://www.crash-moto.eu/ . aveau etrieri de transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radsteinn Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 salut , da un telefon la oameni de la http://www.crash-moto.eu/ . aveau etrieri de transalp nu e vorba de etrieri...e vorba de pistonasul de la maneta... nu e vorba de etrieri...e vorba de pistonasul de la maneta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate