billabong Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 Scuterul merge pe baterie de 6 v , si eu fiind mai diliu am luat una de 12 v ... am mers o perioada cu aia de 12 v pana intro zi cand a inceput sa iasa fum de sub scaun si acum nu mai da scanteie in fisa ..... mi sa ars cika un releu .... in el intrau fire din motor si plecau spre o bobina din care iese fisa si altele >releu< plecau la contact releul respectiv era imbracat in plastic dur si inauntru alte chestii mici cipuri , cineva mi a zis ca pot so pun pe direct >> adica firele din motor duse spre o bobina > din bobina fisa > bujie . Din firele care ies din motor doua ami dau curent slab , ce tre sa fac cu alea doua fire , daca bobina ei originala este arsa .. pot sa iau una de masina de 6 v ?? ce fac cu cele doua fire ?? Da ca poate cine sa mi explice si mie ar fii super . Multzumesc si Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate