Burg_man Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 citeva poze din-trun raid de duminica. daca mai sinteti pe aici hai sa facem o intrunire sau o excursie ,ca de unul singur parca nu are nici un Dumnezeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioxy Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 citeva poze din-trun raid de duminica.daca mai sinteti pe aici hai sa facem o intrunire sau o excursie ,ca de unul singur parca nu are nici un Dumnezeu salut. stii cumva de unde se poate inchiria motociclete in zona sud-vest a madridului [carabancel sau imprejurimi] ? multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 madrid norest-san martin de la vega...sau centrul madridului(cred ca zona arturo soria),la firma hertz...astia au doar bmw-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 cauta pe net la,, alqila tu moto " sau cam asa ceva si acolo o sa vezi si preturi si mai multe firme care inchiriaza motoare mie mi sa parut cam scump, pt o zi dai cat nu face tu nu ai motor aici? sau vrei sa te dai cu ceva mai tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioxy Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 cauta pe net la,, alqila tu moto " sau cam asa ceva si acolo o sa vezi si preturi si mai multe firme care inchiriaza motoare mie mi sa parut cam scump, pt o zi dai cat nu face tu nu ai motor aici? sau vrei sa te dai cu ceva mai tare? salut eu ajung joi pe 11 si o sa stau o luna jumate dar nu stiu cum o sa stau fara motor o sa imi fie greu .Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 asta nu e problema...daca te tine,poti inchiria motor pentru 80eu pe zi...facand un calcul,la sfarsit vezi ca-l puteai cumpara...mai bine cumpara motorul,iar cand te saturi de el il duci inapoi la firma de unde l-ai luat si recuperezi o parte din bani...asa iesi mult mai ieftin decat daca l-ai inchiria.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 salut eu ajung joi pe 11 si o sa stau o luna jumate dar nu stiu cum o sa stau fara motor o sa imi fie greu .Multumesc . vii cu treaba aici? ca am vazut ca esti tinichigiu? Mesaj completat o plimbare scurta de 200 km cu scuterul,,,,,,,,,, la pescuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate