CrazYRaveN Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Am nevoie de o furca sau macar de tuburi bune pt modelu de jawa de mai jos....ale mele sunt praf...nu gasesc nici macar semeringuri pt ele.Cine ma poate ajuta??? In cel mai rau caz cineva care se pricepe din Prahova sau din apropiere sa incerc sa le repar pe astea (desi nu cred ca se pot face).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Am nevoie de o furca sau macar de tuburi bune pt modelu de jawa de mai jos....ale mele sunt praf...nu gasesc nici macar semeringuri pt ele.Cine ma poate ajuta??? In cel mai rau caz cineva care se pricepe din Prahova sau din apropiere sa incerc sa le repar pe astea (desi nu cred ca se pot face).... si eu am nevoie de una..daca te mai contacteaza cineva il rog sa revina si pe la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 Chiar nu are nimeni una buna???? Platesc nu astept una de pomana......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate