doctoril Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 dupa 2 saptamani de umblat calare, ne-am intors sanatosi toti 4 (eu, fata, moto, super-bagajul) moto a pierdut un surub de la aripa lantului, o piulita de la maneta de ambreiaj, de jos, si un surub care leaga portbagajul de cadru. in rest totul a mers ok, niciun incident am avut soare numai 3 zile (de dimineata pana seara) am avut ploaie numai 2 zile (de dimineata pana seara) in rest nori, ceva picaturi, ceva soare, ceva grade (7-8), asfalt ud, uscat, noroi, enduro, ... de toate pe unde am fost? ziua 1: Bucuresti - Branesti - Drajna - Slobozia - Lacul Sarat (langa Braila) hotel ziua 2: Braila - Galati - Focsani - Tulnici - TarguSecuiesc - Baile Balvanyos pensiune ziua 3: Lacul Sf Ana - Baile Tusnad - Miercurea Ciuc - Gheorgheni - lacul Rosu cabana ziua 4: lacul Rosu - Cheile Bicazului - baraj - lacul Izvorul Muntelui - Vatra Dornei pensiune ziua 5: Vatra Dornei - Bistrita - Dej - Cluj Napoca apartament prieteni ziua 6: vizitat Clujul ziua 7: Cluj - Huedin - Oradea - Baile Felix - Baile 1 Mai pensiune ziua 8: Oradea - Salonta - Arad hotel ziua 9: Arad - Moneasa - Arad - Timisoara apartament rude ziua 10: Timisoara - Moravita - Naidas - Socol - Bazias cabana ziua 11: Bazias - Moldova Noua - Orsova - Baile Herculane pensiune ziua 12: Baile Herculane - Cheile Cernei - Baia de Arama - Tg Jiu - Craiova - Daneti bunica Dianei ziua 13: odihna la bunica ziua 14: Diana cu bagajele si parintii, cu masina Daneti - Caracal - Alexandria - Bucuresti. eu calare Daneti - Caracal - Slatina - Pitesti - Titu - Bucuresti adica asa: poze concediu cine doreste info despre viitoarele calatorii prin tara, prin zonele descrise mai sus, sa ma intrebe acum, e posibil sa uit o parte din multitudinea de detalii si peisaje si minunatii vazute in aceste 2 saptamani calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Frumos concediu. Pacat de ploicelele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Superbe locuri ati vizitat ! Felicitari si multumiri pentru sursa de inspiratie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Salut.Faine poze.....imi place si traseul pe care lati avut.Apropo tia placut la Bazias.eu sunt de pe aproape de stiam veneam si eu pe acolo la un pahar de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 e minunat la Bazias, mai ales unde am stat noi e liniste imi pare rau ca nu am putut face poze pe ruta Bazias, Moldova Noua, Orsova, Herculane deoarece ne-a plouat de la plecare dimineata pana la sosire pe seara, la fel si in ziua urmatoare intre Herculane, Baia de Arama, Tg Jiu, Craiova dar toata tara noastra are peisaje superbe, pacat ca in multe locuri pe unde am trecut noi se asfalta, astfel incat a trebuit sa fiu mai atent la drum decat la peisaj iar fata nu a putut face mereu poze din spatele meu din cauza frigului si a picaturilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Bv man. Se pare ca Transalpurile au facut poteca anu asta prin zonele pe unde-ai fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate