pony18554 Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) Ce puteti sa-mi spune-ti despre gilera 600ss, am gasit pe net poza si pe forumuiri nu am gasit nimic! http://www.diseno-art.com/encyclopedia/veh...Supersport.html Editat Octombrie 7, 2008 de pony18554 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Pai vezi ca fix in articolul pe care l-ai bagat in link spune ca motoreta nu a fost niciodata lansata... a ramas la stadiul de proiect... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pony18554 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 Pai vezi ca fix in articolul pe care l-ai bagat in link spune ca motoreta nu a fost niciodata lansata... a ramas la stadiul de proiect... De acolo am luat poza, mu an vazut ce scria. Merci. Rog un admin sa stearga topicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate