spartacus Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) imi cumparasem o jawa, si vad ca stopul de pe spate nu e orig, si are unele neajunsuri, ca sa o fac frumoasa. asa ca sunt "open" sa cumpar tot felul de piese pentru ea. am nevoie si de tobe. toate piesele ce le voi cumpara trebuie sa fie perfecte. atasez ceva poze sa vedeti si voi Editat Octombrie 9, 2008 de spartacus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 faina!!unde le gasesti,frate?si eu caut,dar nu dau de ele... ia uite,cunosti motorul? sant dator cu multa....multa bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) cum sa na recunosc favorita mea ... casa de piatra!!! in alta ordine de idei... stie cineva ce valoare poate avea Jawa asta ? sau ceva asemanator? asta desigur daca are valoare... Editat Octombrie 12, 2008 de spartacus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 e in spania un club al colectionarilor de motoare vechi...am vazut ca vindeau o moto cz 175cmc din 1962,reconditionata 100% la pretul de 1300eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate