MOD Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Azi ne-am intalnit mai multi enduristi din Cluj la Salicea sa vedem noutatea de la Husaberg. Intr-adevar se simte diferenta de la cer la pamant intre motoarele clasice de 450 si asta nou culcat. Toate alea ce se spunea despre el sunt indreptatite: mult mai manevrabil, pune puterea mai bine la roata si altele despre care eu nu pot vorbi pentru ca, din pacate evolutia mea pe noul husa a fost cam scurta(prieteni stiu de ce). In orice caz, gestul lui Lorentzo a fost super. Mare domn mare caracter! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Azi ne-am intalnit mai multi enduristi din Cluj la Salicea sa vedem noutatea de la Husaberg. Intr-adevar se simte diferenta de la cer la pamant intre motoarele clasice de 450 si asta nou culcat. Toate alea ce se spunea despre el sunt indreptatite: mult mai manevrabil, pune puterea mai bine la roata si altele despre care eu nu pot vorbi pentru ca, din pacate evolutia mea pe noul husa a fost cam scurta(prieteni stiu de ce). In orice caz, gestul lui Lorentzo a fost super. Mare domn mare caracter! Dan Morar sa speram ca si tine ca cel vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 La ora actuala cred ca e cea mai evoluata motocicleta din clasa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 La ora actuala cred ca e cea mai evoluata motocicleta din clasa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 multumiri si salutari lui Lorenz! motorul probat?bun si pentru incepatori optim pentru experti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 duminica dimineata ..surpriza..lorenzo si gix au aparut si la noi la inchiderea de sezon cu caprita..cine si-a dorit o proba a facut-o,fiindca primul lucru zis de lorenzo a fost..luati-o si incingeti-o ca de asta am venit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate