F C A Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Salutare camarazi. Am stabilit impreuna cu cativa dintre prietenii mei sa facem un ultim raid pe la munte anul acesta ,cu motoretele bineinteles.Traseul ar fii buc-valenii-cheia-poiana brasov ,iar intoarcerea p partea cealalta ,adica brasov-predeal-sinaia-ploiesti-buc. Noi am decis ca acest traseu sa fie facut intr-o singura zi(plecat sambata dimineata ,intorsi seara),insa daca vom cadea de acord toti putem ramane peste noapte la o pensiune ceva din poiana.Pana acum am fii vreo 5-6 motociclete sigur.viteza va fii una decenta,deoarece vom avea ca obiectiv plimbarea si nu viteza.Cei care vor sa mearga cu noi sunt rugati sa ma contacteze pt eventuale detalii. Salutare si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 haidi baietzii ) hai la munte....sunt si eo cu ninjacu`...bine...daca il fac pana atunci ...dar cred ca o ard naked cu el ! )) ia zi laura balaura !! te bagi:)) ...batraneste asa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Octombrie 17, 2008 Autor Share Postat Octombrie 17, 2008 haidi baietzii ) hai la munte....sunt si eo cu ninjacu`...bine...daca il fac pana atunci ...dar cred ca o ard naked cu el ! )) ia zi laura balaura !! te bagi:)) ...batraneste asa ! trista lumea .prefera sa o arda p magheru ) o mica modificare,plecare se amana pt 02.11 ,adik duminica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate