Daimona Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 Salut!!!! Mai vine cineva la Arc in seara asta ....sau ...se merge direct in Corint? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 Hai direct in Corin (Blue Jack) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 Hai direct in Corin (Blue Jack) As veni si eu. Unde e Corinth? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 si eu as veni... daca as avea motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 26, 2003 Share Postat Noiembrie 26, 2003 Eu trec pe la Arc, asa cum am facut in fiecare miercuri. Inca mai vin cativa, si din cate vad eu "comunistele" sunt prezente in mare numar! Bravo lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Nu ma injurati de calitatea desenului dar e facut din mouse Deci: jos e Stefan cel Mare iar sus e TVR (nu e figurat). Dupa Magazinul Flamingo, a doua la dreapta si e barul Blue Jack (Corin) vis a vis de o societate de asigurari. Asta daca veniti dinspre Stef cel Mare. Practic cum se termina magazinul Honda, turn right Daca veniti dinspre arcul de triumf ... exact inainte de Honda faceti stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Noiembrie 27, 2003 Share Postat Noiembrie 27, 2003 Pt Baiazid; Got it chief!!! Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate