axol Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 salutam. simbata 25.08.08 preconizez o plimbare in valea jiuluisi imprejurimi. e super in aceasta perioada a anului si sper ca avem ce vedea. daca nu ajungem la timp inapoi iau in calcul si raminerea in zona la o pensiune sau cabana. plecarea simbata 25.08.08 de la PETROM V-ul din iuliu maniu (nu petrom), ora 09.30. cine se baga va fi binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 pe unde ai vrea sa faci intoarcerea ??? eu nu pot sa raman peste noapte ca e cam gol la mine in buzunar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 pe unde ai vrea sa faci intoarcerea ???eu nu pot sa raman peste noapte ca e cam gol la mine in buzunar... se poate pe deva,sibiu,rm vilcea mergem saptamina viitoare la tg. jiu. haideti sa mergem miine in bulgaria la sf. constantin ,eu asa voi face. miine merg in bulgaria la sf constantin si lasam pe saptamina viitoare valea jiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate