csocso Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) Cum ne-am(v-ati) obisnuit deja,ne-am dat iarasi in imprejurimile Cristurului Seciesc,avand mari absenti si pe unii care fac mereu ciudatenii (i-si iau motoare "de culoare"-nu zic ca nu-s bune ) sau doar vazul i se strica putin In rest : actiune: Restul de poze le puteti vedea AICI Asteptam si poze facute din"celalalt unghi"facute de catre DL GEZA Editat Octombrie 26, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Hai si eu cu cateva poze : Echipa : cu un nou membru, ZOLI : cine se tine tare de DR-u si cu aia vechi, CSOCSO : fotograful SANCI : cel vesel si ZSOLTI : care se roaga la Yamaha ...si pentru restul de poze click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate