dns7ate Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Cumpar ceas comparator!!!! Cine are de vanzare sa posteze aici sau cel mai bine sa-mi trimita un pm, sau ma gaseste pe messenger id: dns7ate Cumpar ceas comparator!!!!Cine are de vanzare sa posteze aici sau cel mai bine sa-mi trimita un pm, sau ma gaseste pe messenger id: dns7ate Urgent ceas comparator!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Cumpar ceas comparator!!!!Cine are de vanzare sa posteze aici sau cel mai bine sa-mi trimita un pm, sau ma gaseste pe messenger id: dns7ate Urgent ceas comparator!!! Hei, man, da' nu gasesti tu in tot Brasovul de atata timp un amarat de ceas comparator ? Ca doar e un oras cu vechi radacini industriale... Eu am trimis de-a lungul timpului un intreg arsenal de ceasuri comparatoare pe la baieti din toata tara, insa ma demoralizeaza total birocratia de la posta romana de fiecare data. Nu ai vreun drum prin Bucuresti sa te rezolv si pe tine ? Numa' bine ! Asfalt uscat ! ( cat mai este...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate