Alexandu Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 ...Salut am si eu un Gilera Runner din 2004......si nush ce are de merge numa 75....plm.....am cdi nou,demarou nou,role bune,variator bun,ambreiaj bun,recent segmentat,cica setu ii bun si mai tine cam 6000de km,carb. de 17,5,am toba sito plus,si probleme am numa ca mi se misca axu de la ambreiaj si imi bate in rulmentii de pe cutia de la transmisie....atata...nush ce ar putea fii altceva......vreau si eu niste pareri........ .................Altceva........Daca imi pun o alta toba dar nu dinaia sport..oare cum va merge????si daca imi schimb arcu si arculetele de la ambreiaj?????Ms mult..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Posteaza pe topicul "scuter service",scrie si tu normal si poate iti raspunde cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Nu-i belea , o scris si-acolo . I-am raspuns chiar eu. Ce sa-i faci Sectiunea Scooter Mania si "Tineri nelinistiti la clasa 125 " este a nimanui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Nu-i belea , o scris si-acolo . I-am raspuns chiar eu. Ce sa-i faci Sectiunea Scooter Mania si "Tineri nelinistiti la clasa 125 " este a nimanui. Din contra, e a tuturor... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate