suzuki_pill Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 as dorii sa vorbesc cu cineva care are kawa z 1000 va rog lasati o adresa de mes sau nr de tel mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 as dorii sa vorbesc cu cineva care are kawa z 1000 va rog lasati o adresa de mes sau nr de tel mersi eu am modificat unul vara aceasta cam ce ai dori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 ce te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 daca ai vrea sa demontezi capacul din imagine ,exista acolo 2 relee ,as dorii o poza de aproape facuta cu cele doua relee,as dorii sa trimit poza unui prieten ca sa mi le comande,si de aceea am nevoie mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 un manual de sevice nu te-ar ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 ba da dar manualul pt modelul 2005-2006!!dar mai usor era o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 http://www.tanga-moteurs.ro/service/data/Z...Shop_Manual.pdf Capitolul 16 e sistemul electric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate