crysswald Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 pfeeris View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Aug 8 2008, 07:57 AM Post #1 Group: Membru Posts: 21 Joined: 9-April 08 From: bucuresti Member No.: 214 Cilindree: 50 cmc Scuter: jonway salut fratilor ieri 07 08 2008 am avut un accident cu scuterul nu prea grav pentru mine dar aproape mortal pentru chinezoaica accidentul sa desfasurat astfel:eu pe chinezoaica urcam podul grant pe la 5 si ceva in directia miciurin la un moment dat in fata mea un logan alb franeaza violent franez si eu dar scuterul refuza sa mai stea sub mine si ma tranteste rau rezultatul,scuterica praf si eu inconstient pret de aproape 1 minut.Ma trezit un motociclist pe un choper ma ajutat sa ma ridic a sunat la salvare si la politie a stat cu mine si cel mai important a vorbit cu mine nu ma lasat sa lesin din nou pe aceasta cale vreau sai MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL si daca il voi gasi vreodata sai strang mana va-s ruga pe voi scuteristi sa postati acest anunt pe toate saiturile de motociclisti din romania poate il gasim pentru ai putea strange mana in persoana.Multumesc va rog daca va recunoasteti in situatia asta sa ma contactati sau sa intratipe scuterclub sa vorbiti cu baiatul pe care l-ati ajutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 pfeeris View Member Profile Add as Friend Send Message Find Member's Topics Find Member's Posts Aug 8 2008, 07:57 AM Post #1 Group: Membru Posts: 21 Joined: 9-April 08 From: bucuresti Member No.: 214 Cilindree: 50 cmc Scuter: jonway salut fratilor ieri 07 08 2008 am avut un accident cu scuterul nu prea grav pentru mine dar aproape mortal pentru chinezoaica accidentul sa desfasurat astfel:eu pe chinezoaica urcam podul grant pe la 5 si ceva in directia miciurin la un moment dat in fata mea un logan alb franeaza violent franez si eu dar scuterul refuza sa mai stea sub mine si ma tranteste rau rezultatul,scuterica praf si eu inconstient pret de aproape 1 minut.Ma trezit un motociclist pe un choper ma ajutat sa ma ridic a sunat la salvare si la politie a stat cu mine si cel mai important a vorbit cu mine nu ma lasat sa lesin din nou pe aceasta cale vreau sai MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL si daca il voi gasi vreodata sai strang mana va-s ruga pe voi scuteristi sa postati acest anunt pe toate saiturile de motociclisti din romania poate il gasim pentru ai putea strange mana in persoana.Multumesc va rog daca va recunoasteti in situatia asta sa ma contactati sau sa intratipe scuterclub sa vorbiti cu baiatul pe care l-ati ajutat! ma bucur ca ai scapt cu bine . sa fii sanatos si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thinshade Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Da' ia zi frate, casca aveai ? Bine ca n-a fost mai rau ... daca vrei iti vand eu una convenabil. Editat Noiembrie 21, 2008 de thinshade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) Nu stiu daca s-a inteles, este vorba de pfeeris. El a avut accidentul si cauta "binefacatorul". Topicul este de pe scuterclub.ro Plus ca tot el a mai deschis la momentul respectiv un topic pe motociclism plus inca unul de gagalin aici Cryss, cum iti mai spuneam, nu este concurs de deschis topicuri Editat Noiembrie 21, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate