arcgotic Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 (editat) Salut, am nevoie de inaltator de ghidon pt KTM 620SC 1998? M-am tot uitat pe google si alte siteuri si nu gasesc. Daca aveti ceva idei/linkuri/informatii va rog postati, am 1.9 inaltime si stau cam nasol in picioare :| Dani Editat Noiembrie 27, 2008 de Soso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G MAN Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 ai incercat la motomania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 Petrica: m-am gandit si eu la solutia ta, ca am mai vazut-o pe net, dar sincer nu prea am incredere in suruburi lungi, mi-e sa nu se rupa sau ceva la cazaturi sau sa raman cu ghidonul in mana. Sun la motomania acum, merci de idee. Prinderea la 620SC e diferita de prinderea la LC4 enduro si de astea mai noi. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 Au ceva la motoadventure, dar trebuie sa merg cu motorul sa masoare distantele inainte sa fac comanda. Daca nu se potriveste, atunci Petrica: suruburile ce le-ai pus, alea mai lungi, le-ai luat din Bricostore sau de unde? Tot am frica asta ca daca iau suruburi de la magazine dinastea de cartier, sa nu se rupa. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Au ceva la motoadventure, dar trebuie sa merg cu motorul sa masoare distantele inainte sa fac comanda. Daca nu se potriveste, atunci Petrica: suruburile ce le-ai pus, alea mai lungi, le-ai luat din Bricostore sau de unde? Tot am frica asta ca daca iau suruburi de la magazine dinastea de cartier, sa nu se rupa. :| pentru ca ghidonul este element vital suruburile trebuie sa aiba pe cap marcajul "10.9" adica clasa de rezistenta. /index.php?...t&p=1518223 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 "Iti garantez ca iti crapa ghidonul, pana ajungi sa rupi suruburile alea ! Crede-ma ! Eu ti-am propus o solutie home-made, dar sigur, exista optiuni ! " iti garantez ca am rupt io de mai multe ori suruburi<8.8> pt ca foloseam doar una din prinderile ghidonului pe jug. inaltatoarele trebuie sa copieze perfect suprafetele de contact dintre jug si prinderea ghidonului<de preferabil cea dintr-o bucata> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate