Maniax Postat Decembrie 3, 2003 Share Postat Decembrie 3, 2003 Vreau sa imi schimb imensitatea de filtru de aer de la ij jupiter cu ceva mai micut. Aeti idee ce as putea folosi eventual fara modificari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Decembrie 4, 2003 Share Postat Decembrie 4, 2003 Din cate stiu eu ,jupiteru in initial s-a bazat pe un model de ij (parca 58) de care diferea tocmai printr-un filtru de aer mult mai mare care asigura o filtare mai buna a impuritatilior si ducea la o fiabilitate mai buna a motorului.Chestia asta am citit-o in manualul de motocicleta care e pus pe site-ul asta(ala din 1964).Asa ca daca trebuie sa il scimbi,maibine ia unul la fel. Un filtru murdar poate creste cunsumul.Intrebarea mea ar fi cum imi dau seama daca e murdar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate