Eriksson Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 no offence dar tu nici motorul nu il ai si deja vrei sa schimbi pe el ? rsul dupa 1sapt de mers pe el uiti de sunetul ingrozitor si incepe sa-ti placa .. r ul datorita spatelui ridicat da o impresie de streetfighter si mi se pare foarte tare dar acum depinde de gust gt 125 e prea mare si greoi pentru puterea lui eu mi-am luat rs ca atat miam permis... sa fi fost in locul tau asi merge pe r sau gpr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 R125 pt ca e 4 timpi si are fiabilitate+ k arata bine RS125 pt ca e 2timpi si are performanta si arata cel mai bine la clasa lui(gusturile se discuta nu se impun) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 no offence dar tu nici motorul nu il ai si deja vrei sa schimbi pe el ? rsul dupa 1sapt de mers pe el uiti de sunetul ingrozitor si incepe sa-ti placa .. r ul datorita spatelui ridicat da o impresie de streetfighter si mi se pare foarte tare dar acum depinde de gust gt 125 e prea mare si greoi pentru puterea lui eu mi-am luat rs ca atat miam permis... sa fi fost in locul tau asi merge pe r sau gpr Are dreptate..mai intai sa ai motorul in garaj si dupa te mai gandesti ce sa pui p el..eu as merge pe rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 no offence dar tu nici motorul nu il ai si deja vrei sa schimbi pe el ? rsul dupa 1sapt de mers pe el uiti de sunetul ingrozitor si incepe sa-ti placa .. r ul datorita spatelui ridicat da o impresie de streetfighter si mi se pare foarte tare dar acum depinde de gust gt 125 e prea mare si greoi pentru puterea lui eu mi-am luat rs ca atat miam permis... sa fi fost in locul tau asi merge pe r sau gpr Are dreptate..mai intai sa ai motorul in garaj si dupa te mai gandesti ce sa pui p el..eu as merge pe rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate