oresti m h Postat Decembrie 6, 2003 Share Postat Decembrie 6, 2003 Azi am spalat MH...si atat. Inca nu am terminat rodajul, asa ca sunt hotarat sa fac un drum panan sinaia maine, duminica dec 07, daca vremea permite. Sa fie macar cuma fost azi. Asa ca intreb...mai vine si altcineva? Stiu cai frig dar ... unde sunt Adevaratii Motociclisti ? Toti cei interesati lasati mesaj panan ora 22.00 si ne hotaram la ce ora si de unde plecam...pana acu suntem 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 pacat ca nu a fost vreme frumoasa. daca mai vrei mergem saptamana asta. Vlad ar veni si el. Chiar am inteles ca o sa se mai incalzeasca zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Decembrie 8, 2003 Autor Share Postat Decembrie 8, 2003 De acord...sper sa nu nunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Decembrie 18, 2003 Share Postat Decembrie 18, 2003 Dupa cum e vremea acum cred ca s-au dus planurile astea! eu plec maine la ski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oresti m h Postat Decembrie 18, 2003 Autor Share Postat Decembrie 18, 2003 Bravo! Uite cum se distreaza lumea buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate