baurtulus Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 am gasit asa ceva pe un sit in Italia si ma gandeam daca pe la noi reuseste cineva sa le faca.pun doar cateva poze.cine vrea mai multe le pot trimite pe mail.am auzit ca ar fi foarte rezistente si daca ar avea si un pret rezonabil eu mi-as innoi "amanta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 ce site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 ce site? pe ceva forum dar nu as mai putea sa-l regsesc.am salvat doar pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 daca ar avea o rezolutie buna v as fi ajutat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 9, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2009 daca ar avea o rezolutie buna v as fi ajutat eu eu cred ca e nevoie de cineva care sa le creeze(chiar nu ma pricep) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 daca ar avea o rezolutie buna v as fi ajutat eu poftim rezolutie : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 degeaba , pentru ca este marita artificial , eu m-am apucat sa recreez unele seturi , cand o sa termin cate un set va anunt bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) am facut eu mai demult sabloane si desene mai fistichi, problema e ca dupa ce le inprimi pe o suprafata gen autocolant trebuiesc laminate cu o folie groasa care costa destul de mult. Editat Ianuarie 10, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) pai este foarte necesara laminarea pe un autocolant printat , pentru ca il protejeaza de alte intemperii (soare,zgarieturi soft,apa) , pretul care il execut este de 30 de euro mp , iar autocolant simplu 11 euro mp, montajul nu il taxez , si un set pentru moto nu depaseste un metru patrat , binenteles nu toate motocicletele Editat Ianuarie 10, 2009 de gagalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) eu am abandonat ideea momentan, merge si cu laminare normala la rece dar se toceste... eu nu am avut folie din aia pt pardoseli pt ca trebuia sa cumpar o rola intreaga asa ca...sti si tu preturile am sa pun niste poze cu lucrarile mele si sa vad daca mai gasesc ceva gata vectorizat. Editat Ianuarie 11, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 (editat) stai ca mai pierdut , ce anume se toceste ?? laminarea ?? , este intr-un fel adevarat , dar acest fenomen apara dupa foarte foarte foarte multa frecare , si de fapt incepe o tenta de matuire , eu am pe display-ul telefonului de la inceputul anului(2008) si nu sa matuit Editat Ianuarie 11, 2009 de gagalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 stai ca mai pierdut , ce anume se toceste ?? laminarea ?? , este intr-un fel adevarat , dar acest fenomen apara dupa foarte foarte foarte multa frecare , si de fapt incepe o tenta de matuire , eu am pe display-ul telefonului de la inceputul anului(2008) si nu sa matuit baieti, cu o grafica frumoasa(cel putin ca in pozele de mai sus) o calitate buna si un pret rezonabil eu cred ca multi enduristi care, mereu au plasticurile zgaraiate,ar mai schimba putin estetica motoretelor!eu voi fi primul client Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 aproape am terminat un set , grafica o sa iasa la fel ca in poze la o calitate superbuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 imi faci si mie un set pt ktm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 aproape am terminat un set , grafica o sa iasa la fel ca in poze la o calitate superbuna super!calculeaza si un pret (pentru enduristi ) eventual si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 si pe mine m-ar interesa un set pt ktm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 si pe noi ..si pe noi..si pe noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ness26 Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 si eu vreau ptr ktm si yamaha wr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 In curand nu veti mai avea nevoie de stickere http://www.polisport.com/produtos.php?ID_F...&ID_ORG=847 Vin plasticurile gata colorate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) problema apare la carenele de pe rezervor unde sunt frecate de genunchere cand dirijezi mobra cu genunchiul crede-ma ca am pus folie normala in mai multe straturi si tot nu a mers. stikerele originale sunt facute prin serigrafiere Editat Ianuarie 12, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 wezi aici pt inspiratie ! eu vreau asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 (editat) asta este gata , cu foarte mici modificari , aflat dimensiunile exacte si gata de print, cel de sus este cel bun Editat Ianuarie 13, 2009 de gagalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 (editat) The birth of a graphic kit Editat Ianuarie 14, 2009 de Spionutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 asta este gata , cu foarte mici modificari , aflat dimensiunile exacte si gata de print, cel de sus este cel bun arata bine,asteptam noutati,nu uita de culoarea predominanta (si)in stickere portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 incearca sa scoti un model ktm cu ceva portocaliu &stuff..sigur gasesti ceva musterii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate