Alfred Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) Am trimis un colet cu echipamente,piese si accesorii la Iasi prin firma Colet Express in date de 22/12/2008, coletul a fost furat ori de la depozitul din bucuresti ori de la depozitul din Iasi(si eu si firma de curierat banuim ca a fost furat de unul din angajati firmei) Daca aflati ceva despre urmatoarele produse sau stiti cine le vinde va rog sa ma anuntati (Momentan doar eu vand FM la noi si stiu la cine ce am vandut) Coletul Continea Urmatoarele: -Stander MX fm racing -Tricouri O`neal Element(Culori Verde si Gri0) -Armuri FM RACING Marimi:S,M,L -Genunchere Fm Racing Titanium -Manusi FM RACING Albastre Ochelari FM RACING, Negru si Alb -Geaci FM racing Portocaliu -Handguarduri PoliSport Shield cu aluminiu -Prinderi hand`guarduri de 28mm -Aripa Fata Yamaha WRF2007 -Cataloage FM Racing, Kenda, O`show Cutia in care au fost trimise este o cutie foarte mare pe care scrie FM RACING, Ricambi Dirt Bike Atasez mai jos si poze cu unele din produse. Va Multumes Anticipat, 0742265487 - Alfred Editat Ianuarie 10, 2009 de Alfred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 da-i in judecata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2009 da-i in judecata! Asta cred ca se va intampla pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Am trimis un colet cu echipamente,piese si accesorii la Iasi prin firma Colet Express in date de 22/12/2008, coletul a fost furat ori de la depozitul din bucuresti ori de la depozitul din Iasi(si eu si firma de curierat banuim ca a fost furat de unul din angajati firmei)Daca aflati ceva despre urmatoarele produse sau stiti cine le vinde va rog sa ma anuntati (Momentan doar eu vand FM la noi si stiu la cine ce am vandut) Coletul Continea Urmatoarele: -Stander MX fm racing -Tricouri O`neal Element(Culori Verde si Gri0) -Armuri FM RACING Marimi:S,M,L -Genunchere Fm Racing Titanium -Manusi FM RACING Albastre Ochelari FM RACING, Negru si Alb -Geaci FM racing Portocaliu -Handguarduri PoliSport Shield cu aluminiu -Prinderi hand`guarduri de 28mm -Aripa Fata Yamaha WRF2007 -Cataloage FM Racing, Kenda, O`show Cutia in care au fost trimise este o cutie foarte mare pe care scrie FM RACING, Ricambi Dirt Bike Atasez mai jos si poze cu unele din produse. Va Multumes Anticipat, 0742265487 - Alfred erau in colet si o pereche de cizme albe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 erau in colet si o pereche de cizme albe? Salut, cizmele albe erau deasupra si au ajuns la iasi. Coletul era format din 3 pachete: -2 cutii de cizme -1 Cutie de 45 kg mare jos La iasi au ajuns doar cele 2 cutii de cizme. Multumesc pentru interesul acordat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 COLETUL A FOST GASIT SI LIVRAT AZI 21-1-2009 DE CATRE CEI DE LA COLET EX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate