Stiff Rider Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 (editat) daca sunt antisocial ma dau singur, nu ca aristocratii cu sange alb albastru spre portocaliu sau portocaliu spre albastru alb, sau cum o fi felicitari oricum pentru iesire, cam alunecos, nu? Editat Ianuarie 12, 2009 de stifferu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 daca sunt antisocial ma dau singur, nu ca aristocratii cu sange alb albastru spre portocaliu sau portocaliu spre albastru alb, sau cum o fi felicitari oricum pentru iesire, cam alunecos, nu? foarte tare. de inghetat, cat de tare ai inghetat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 foarte tare. de inghetat, cat de tare ai inghetat? a fost o zi excelenta, nu am inghetat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 a fost o zi excelenta, nu am inghetat bravo frate....tot respectu!! daca aveeam si eo motor capabil ... ma duceam si eo de nebun ...dar ss`u meu ...se comporta frumos numai pe asfalt uscat! ....bafta in continuare si fara incidente!! !!! zilele insorite ....nu sunt departe!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 12, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2009 bravo frate....tot respectu!! daca aveeam si eo motor capabil ... ma duceam si eo de nebun ...dar ss`u meu ...se comporta frumos numai pe asfalt uscat! ....bafta in continuare si fara incidente!! !!! zilele insorite ....nu sunt departe!!! merci man, o sa fie si asfalt uscat si zile insorite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 daca sunt antisocial ma dau singur, nu ca aristocratii cu sange alb albastru spre portocaliu sau portocaliu spre albastru alb, sau cum o fi felicitari oricum pentru iesire, cam alunecos, nu? Da, putin, dar de ce nu ai venit cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 Da, putin, dar de ce nu ai venit cu noi? putin? ) hai sa zicem putin nu am vanit ca am anumite retineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Da, putin, dar de ce nu ai venit cu noi? Ca e antisocial ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 Ca e antisocial ? si asta, dar mai fac si alergie la unele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate