Dobrescu Postat Decembrie 7, 2003 Share Postat Decembrie 7, 2003 Vineri la ora 15 am fost la deschiderea celui de-al 2-lea magazin al lui Tiberiu Troia. Acesta este localizat tot la Piata Romana, doar ca este exact dupa aparatele de taxare. Magazinul vechi a pastrat castile si accesoriile pentru choppere (si nu numai) iar in cel nou se gaseste echipament Wintex. Dupa aceea am mers la service-ul Yamaha din Politehnica, unde s-a inaugurat Scoala Moto TT, care cred ca va face diferenta in ceea ce priveste modul in care se invata mersul pe 2 roti. Va spun doar ca nu o sa vedeti Minsk-uri sau CZ-uri vechi, ci motociclete Yamaha NOI! Nu va zic mai multe ci va las pe voi sa le descoperiti singuri, vizitandu-le. Cat de curand o sa am si pozele de la deschidere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 7, 2004 Share Postat Ianuarie 7, 2004 iata ca se poate felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 Vineri la ora 15 am fost la deschiderea celui de-al 2-lea magazin al lui Tiberiu Troia.Acesta este localizat tot la Piata Romana, doar ca este exact dupa aparatele de taxare. Magazinul vechi a pastrat castile si accesoriile pentru choppere (si nu numai) iar in cel nou se gaseste echipament Wintex. Dupa aceea am mers la service-ul Yamaha din Politehnica, unde s-a inaugurat Scoala Moto TT, care cred ca va face diferenta in ceea ce priveste modul in care se invata mersul pe 2 roti. Va spun doar ca nu o sa vedeti Minsk-uri sau CZ-uri vechi, ci motociclete Yamaha NOI! Nu va zic mai multe ci va las pe voi sa le descoperiti singuri, vizitandu-le. Cat de curand o sa am si pozele de la deschidere. perfect! e la 2 pasi de munca. depinde acum cat costa si cand incep cursurile. de noua scoala vorbesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate