blue_led Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Montat cauciucuri cu cuie -V Facut plinul cu benzina -V Pus bateria la incarcat -V Uns lantul -V Pai ce mai asteptati ? Sa vina vara ? Ne intilnim miine , simbata 17.1.08 la Monteoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 cam tarziu..postat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Eu am batut cateva cuie in cauciuc si n-am obtinut altceva decat cateva pene pe fiecare roata..... Putin cam tarziu postat si putin timp pt refacut penele... Distractie placuta.....poate next time daca stim mai devreme te insotim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 La Monteoru nu e zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2009 zi superba. ` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 bravo baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 (editat) zi superba. ` super unde sunt facute pozele? in ce padure.ca spunea bracio ca nu este zapada la monteoru? ps.trebuie cuie in roti pe acolo???????????? voi aveti? Editat Ianuarie 21, 2009 de cetateanulx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 superunde sunt facute pozele? in ce padure.ca spunea bracio ca nu este zapada la monteoru? ps.trebuie cuie in roti pe acolo???????????? voi aveti? Mda...m-am inselat, pe la Monteoru nu e zapada , dar nu am ajuns prin zona aceea:) Faine poze, pe traseul de la concurs... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate