riderontornadoes Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 am un gsxr din 1998 si as vrea sa cumpar o cutie din aia care se ataseaza in spate si in care poti sa-ti pui casca si alte chestii. ma duc cu moto zilnic la munca atunci cand vremea imi permite si mi-ar trebui una, dar de unde stiu eu care se potriveste? si de unde imi iau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 am un gsxr din 1998 si as vrea sa cumpar o cutie din aia care se ataseaza in spate si in care poti sa-ti pui casca si alte chestii. ma duc cu moto zilnic la munca atunci cand vremea imi permite si mi-ar trebui una, dar de unde stiu eu care se potriveste? si de unde imi iau? cauta pe ebay, louis etc...insa pe GSXR topcase...nu stiu cum ar arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 www.easyparts.nl ... e un syte cu piese de scutere dar are si topcase-uri , cred ca sunt universale. sau pe www.bikeshop.ro la acccesorii... bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate