Res_Q Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Salut AM un nipru si am vazut niste un nipru la un prieten in tm (doar cadrumai era de nipru) si ma gandesc sa-l modific si eu. Pe niprul ala era un motor de japoneza de 900 in linie si arata foarte bine. Eu unul m-am saturat de micutele probleme cu niprul si vreau sa-mi fac un motor asa cum vreau eu. M-am gandit la un motor de honda sau bmw, motor boxer si pe cardan dar nu am gasit nimic. Am auzit de tot felul de motoare complete la 4-500 euro dar nu am vazut inca unul. Nu vreau sa o inmatriculz si nici nu imi trbuie inca o motocicleta inmatriculata. Imi trebuie doar piesele de pe ea. Sper ca nu am abuzat cu topicul asta dar chiar am nevoie de niste sfaturi. A...si sa nu uit: nu ma pricep pre amult la motoare asa ca un prieten ma va ajuta sa fac "operatia". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate