csocso Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) Cu toate ca pozele le am deja in semnatura,m-am gandit sa nu intrerupem postarea pe forum ...deci...am iesit,si ne-am si distrat(iarasi): Ferike: Lacika: Isti: Geza: si cu mine. Restul pozelor in primul link .Asteptam poze si de la Geza . Toate bune! Editat Ianuarie 20, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Si la noi este mica zapada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Asteptam poze si de la Geza .Toate bune! Uite aici: si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Marfa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate