Sari la conținut

Magnetic fuel saver


bachus_21
 Share

Postări Recomandate

Pentru cei care totusi ati cumparat asa ceva, mai am acasa un derulator de CD-uri. E nou nout, bagi CD-ul inauntru si in 5 secunde s-a derulat filmul de la inceput. Apelati cu incredere, nu mai pierdeti vreme deruland CD-rile cu aparatele voastre antice. Numai acum garantat. Nou!!! As Seen On TV!!!

 

Plua mea, se adreseaza oamenilor care stau cu CD-ul agatat la oglinda pentru ca reflecta razele radar si ii zapaceste pa militieni. Ba pun pariu ca exista si un american, poate doi care au murit intoxicati ca au vazut ca arderea e 100% si elimina parfum de musetel pe la esapament.

 

as fi interesat... ofer la schimb un pix pentru derulat casete cu metallica.... in ultimul timp merg cu cd-urile nederulate si nu mai reflecta radarul asa bine...

 

ca o paranteza am inteles ca F117 este invizibil radar pentru ca are in constructie cateva minidiscuri asezate in locuri strategice... md are capacitate mai mare decat cd si deci reflecta mult mai bine undele de la sam-urile rusesti....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este o mare teapa chestia asta cu magnetii si ionizarea combustibilului bla bla bla...am vazut acum cateva lunii un episod din "vanatorii de mituri" in care a testat si chestia asta si e o mare abureala. :laugh:

 

gud lac

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...