F C A Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 salut.cunoasteti pe cineva care imi poate prinde si mie carenele in unele puncte?ele sunt intregi insa lipsesc multe prinderi si se cam clatina. merci frumos pt ajutor. contracost logic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 salut. ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 daca ai timp maine ne putem vedea sa vedem ce rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 daca ai timp maine ne putem vedea sa vedem ce rezolvam chestia e ca motoru' e la iernat la munca,intr-un container inchis pielea mea.si as vrea sa il scot numai cand o sa se indrepte putin vremea ....oricum tinem legatura ...si ne vedem cu prima ocazie ,eu sunt mai meticulos de fel ,si nu suport sa vad "tremurand" carena ..poate maine il scot sa vad....dak nu ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate