danubius Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 posibil dar vine de la ei...acuma daca despicam firul in patru si franele si demarorul si multe alte chestii sunt facute de alti producatori. eu ma refeream la accesorii nu la moto in sine. si anume accesorii facute (mai mult sau mai putin) de Suzuki si vandute prin ei, adica accesorii originale. in fine asta e o chestiune de gusturi pe care o mentin si la masina personala. fiecare e liber sa isi puna ce vrea pe moto/auto si sa fie cool sau sa faca o tiganie din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danubius Postat Mai 6, 2009 Autor Share Postat Mai 6, 2009 in sfarsit mi-au venit carenele...dupa mine arata bestial. o sa revin saptamana asta si cu pozele aferente. intre timp am schimbat si ghidonul, mansoanele si capetele de ghidon cu unele de la rizoma. am sa pun poze si cu ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate