Bufnitoiu" Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Salut. Am nevoie urgent de un cablu de soc pt Suzi GSX 750 F din 2002 . Numele meu e Dan iar nr de tel. 0723.542.428 La reprezentanta costa circa 100 lei, dar vine in doua saptamani.................zic ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Salut. Am nevoie urgent de un cablu de soc pt Suzi GSX 750 F din 2002 . Numele meu e Dan iar nr de tel. 0723.542.428La reprezentanta costa circa 100 lei, dar vine in doua saptamani.................zic ei. Eu am pus pe a mea cablu de frana de la bicicleta de curse,sau de schimbator de viteze.Vezi care e mai subtire.Daca capul care trebuie sa intre in parghia de soc de pe ghidon e prea mare se ia la polizor sau la pila putin pana intra in locas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi_jr Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Sau cablu de DAcie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bufnitoiu" Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Multumesc,m-am gandit la un moment dat la o solutie home made, dar poate totusi gasesc unul original. Daca nu, am sa incerc si aceasta varianta iar la final daca nu-mi iese voi apela la reprezentanta. Multumesc si asfalt uscat tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate