Panterik Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Sal am si eu un moped Piaggio SI cu probleme electrice si anume becurile se ard la cateva zile de la inlocuirea lor. Daca are cineva si poate sa-mi dea si mie schema electrica pentru a incerca sa descopar problema si chiar sa schimb cablurile electrice. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Sal am si eu un moped Piaggio SI cu probleme electrice si anume becurile se ard la cateva zile de la inlocuirea lor.Daca are cineva si poate sa-mi dea si mie schema electrica pentru a incerca sa descopar problema si chiar sa schimb cablurile electrice. Multumesc. http://www.manualedereparatie.info/downloa...ice-Manual.html poate gasesti aici e pt toate mopedurile de la piaggio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Esti al 5 lea cred ca care il cert sa nu mai faca TOPIC NOU , si sa o spuna pe topicul Service Scutere , care este urcat oleaca mai sus. Hai , data viitoare sper sa intelegi ce am zis . Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Esti al 5 lea cred ca care il cert sa nu mai faca TOPIC NOU , si sa o spuna pe topicul Service Scutere , care este urcat oleaca mai sus. Hai , data viitoare sper sa intelegi ce am zis . Bafta! usurel ca iti creste tensiunea, nu inteleg de ce tot tocesti tastele degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Ca-mi permit Da nu-i vezi frate , admin nu avem la sectiunea asta si intra toti .. si fac topicuri pentru orice problema i se scoala lor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) Si care e problema ca fac topicuri, nu inteleg. Daca posteaza la service scutere nu prea il vede si daca mai posteaza unul doi ceva sare peste postul lui ala si nu il mai vede nimeni. Sorin, mai bine sa te faca admin Editat Februarie 9, 2009 de laur26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Chiar asa sorin.bc, de ce nu trimiti tu un PM la administrator sa te faca moderator pe sectiunea asta. Si asa ducem lipsa de unul vigilent ca tine Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate