geza.benedekfi Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Sambata a fost dedicata "indragostitilor" , asa ca ne-am strans duminica pentru programul obligatoriu. Csocso : Isti : Sanci : si cu mine... Pentru mai multe (270) poze click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 La noi a fost sambata, kiar in ziua de Sfantu' Valy (suntem insurati cu motoretele) FARA KUIE e mai palpitant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) Iata: Echipa: Isti: Sanci: ...si Geza:(zapada umeda si f.alunecoasa ) Mai multe in primul link din semnatura. Toate bune Editat Februarie 16, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) ...si Geza:(zapada umeda si f.alunecoasa Scuze,nu stiu motivul pt.care merge atat de prost upload-ul In fine ... vezi in semnatura Editat Februarie 16, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atenthondaru1203 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 ce motor are crf ala ? sau ce e ala de la honda, ca sunt nou in bransa asta, RespecT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 ce motor are crf ala ? sau ce e ala de la honda, ca sunt nou in bransa asta, RespecT Salut.Este un CRF250X din 2008.Nu este cross ci enduro.Original iese din fabrica cu 36 cai .Momentan este undeva la 50cai. Cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Scuze,nu stiu motivul pt.care merge atat de prost upload-ul Dupa cele 2 poze, se pare ca nu DOAR uploadu' pe prost ...Geza, ai prins iepurele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate