fulgerica Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 (editat) plecat pe la 11 prin mogosoaia, buftea, bujoreanca, la benzinarie facut stanga, bilciuresti...drum perfect drept pe anumite portiuni, mai apareau si curbe destul de stranse... drum fff denivelat insa...eu, care eram pasager topaiam in spate de nu se putea... la intoarcere, venit prin ulmi, racari...zici ca e autostrada...nici o denivelare, nimic...execelnt drum pt vitezisti iata si cateva poze din turnul chindiei... ...cu turnul... ...care ai pus ma schela aia acolo?!?! ...aranjament in parc... ...biserica/manastirea(nu stiu exact) si o raza de soare... ..."venea 'o moara' pe siret"... ...Ţepes... Editat Decembrie 4, 2005 de fulgerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Ieri a fost pt toata lumea o zi superba. Frumoasa excursia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Like I said before, ai trecut prin Targoviste fara sa anunti "autoriatile" locale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Decembrie 4, 2005 Autor Share Postat Decembrie 4, 2005 (editat) pei nu vezi ca am trecut pe la țepeÂş? Editat Decembrie 4, 2005 de fulgerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTina_puphulete Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 fulgerica hai ca sunt reusite pozele...au iesit klumea... Ti-a placut pe la noi??? sau te-ai plicitisit... sa mai faci poze, hi hi hi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 frumos, frumos...am stat vreo ora si ceva cred... dintre care vreo 50 de minute ca soparla la soare in parc:)) am uitat sa zic o chestie...pe drum am fost salutati de 2 soferi, unul intr-o kia si unul intr-o dacie...dar nici unul dintre noi nu a apucat sa reactioneze...asa ca... transmit salutari acu' celor doi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 eu i-am zis sa anuntam "autoritatile", da' el nu ... Batman, Batman apropo, pe cine faci tu vitezist mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulgerica Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 (editat) ce mă...eu te-am făcut vitezist? motorul te-a făcut... Editat Decembrie 5, 2005 de fulgerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb_bike Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 (editat) si nu ai zis tu nimic.... a fost o zi extraordinar de frumoasa si poate ultima buna de excursii pe 2 roti anul asta! sa va fie de bine! Editat Decembrie 5, 2005 de bb_bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 si nu ai zis tu nimic.... a fost o zi extraordinar de frumoasa si poate ultima buna de excursii pe 2 roti anul asta! sa va fie de bine! pai din cate imi aduc eu aminte "cineva" cam refuza calatoriile pe doua roti. saru' mana de urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 mai copii ,cand mai veniti in targoviste anuntati si voi mai pebaietii di valah mc nu de alta dar sa nu mai plecati cu semne de intrebare de ex aia este biserica de la curtea domneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate