POW Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Fatilor nush c sa fac am un cbr d 125 si acum cateva zile cand am ieshit din curte am ieshit fara o antenutza(oglinda) si m-am enervat si am dat-o jos si p cealalta.buuunn..dar c sa vedeti arata mai bine fara antenutzesi c m-am gandit eu sa fac,sa pun langa parbriz niste oglinzi d carena ,dar nush d la c motor sa-mi pun oglinzi. va rog sa ma ajutati ...ma gandeam la oglinzile dupe rs125 dar nush sigur.. va rog sfaturi asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Bai sfatu meu, e sa-l lasi asa k alea d rs is prea mari si o sa arate ca un iepure . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Nu acestea care sunt acum pe ea sunt prea mari Cred`k daca ne straduim mai bine prindem si bulgarii cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 adevaru' ca au niste oglinzi...... dar si de la RS tot urat se vor vedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Bine ca barem avem oglinzi pe ea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 io n-am putut sa merg in viata mea cu oglinzi si nu glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 io n-am putut sa merg in viata mea cu oglinzi si nu glumesc Ma rog eu vreu sa precizez ca nu este bine, si nu dai un exemplu foarte bun unui incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate