ktmleu Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 vreau sa repar niste filete , si nu gasesc pe la nici un magazin kit de reparatie. .. Nu vreau sa cumpar de pe net decat ca ultima solutie. Ceva idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 vreau sa repar niste filete , si nu gasesc pe la nici un magazin kit de reparatie. .. Nu vreau sa cumpar de pe net decat ca ultima solutie. Ceva idei? chit de reparat filete??? probabil vrei o trusa de filiere si tarozi pt filete interioare si exterioare dak nu stii cum se folosesc aceste scule e mai bine sa nu le folosesti pt k poti strica piesa respectiva dak vrei sa inveti poti consulta o carte de mecanica care iti explica cum se dau filetele si pasii care treb urmati articolul asta 10003468 de la LOUIS este o trusa...probabil sunt bune ca material dar nu bag mana in foc pt ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 , vreau sa repar filetu , sa aibe aceleasi dimensiuni si sa si tina, pentru ca am niste bucse de centrare pe surub. Caut kit de reparatie gen Helicoil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmleu Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 au la rocast , www.rocast.ro marfa, nu ma asteptam sa aibe rocast.. am fost la facom si nici nu auziseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 vreau sa repar niste filete , si nu gasesc pe la nici un magazin kit de reparatie. .. Nu vreau sa cumpar de pe net decat ca ultima solutie. Ceva idei? daca ai de remediat gaura interioara iti trebuie tarod....... spune-mi si poate iti trimit eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate